AiNB Nieuwsbrief Editie 21-12-2017
ainb Nieuwsbrief
---------------------
18 januari 2018
Werfbezoek aan de huizen “Bloemenwerf” en “La Nouvelle Maison” van Henry Van de Velde
AiNB strikte restauratiearchitect Guido Stegen voor een bezoek aan deze werven. U krijgt een rondleiding in de huizen “Bloemenwerf” en “La nouvelle Maison” door restauratiearchitect Guido Stegen. U krijgt inzicht in de plannen en de stratigrafische cards, u krijgt meer informatie over de aanpak van de restauratie/restitutie en er wordt een toelichting gegeven over wat "genormaliseerde opmetingen zijn. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt. Exclusief voor AiNB-leden.
25 janvier 2018
Visite de chantiers des maisons “Bloemenwerf” et “La Nouvelle Maison” de Henry Van de Velde
Vous obtiendrez une visite guidée des maisons "Bloemenwerf" et " La Nouvelle Maison" par l'architecte en charge de la restauration de celles-ci « Guido Stegen ». Vous aurez un aperçu des plans et des cartes STRATIGRAPHIQUES. Vous obtiendrez également plus d'informations sur l'approche choisie pour la restauration. Ces visites de chantiers seront exclusivement réservées aux membres de l'AiNB.
---------------------
agenda
De infosessie over binnenluchtkwaliteit gemist?
Geen nood, via deze weg download u gratis de fiches over gezond bouwen.
Zonder twijfel hecht u belang aan het ontwerpen van een gezond gebouw. Meteen denken we dan aan een gezond binnenklimaat en een goed onderhoud. Maar er zijn heel wat aspecten die de gezondheid van de bewoners kunnen beïnvloeden. Om u hierover te informeren startte de Vlaamse overheid de campagne Bouw Gezond. Speciaal voor ontwerpers werd in dit kader een map met technische informatiefiches uitgegeven.
pocket
Download nu de Pocket “BIM op ieders maat”
ICT valt niet meer weg te denken uit de bouw. De digitalisering geeft de sector nieuwe impulsen. De dynamiek en de almaar wijzigende noden van de sector stuwen die evolutie nog verder. Een belangrijke ontwikkeling binnen die ICT-golf is BIM. Het is een werkmethodiek die gestaag de dagelijkse bouwpraktijk infiltreert en de komende jaren alleen maar aan belang zal winnen. Een meer geïntegreerde samenwerking tussen alle bouwpartners is de enige weg naar de toekomst.
ainb
Wij delen graag onze vakkennis met u
De verlangens van uw opdrachtgever gaan de hoogte in en aan de andere kant wordt u afgeremd door nieuwe normen en regelgeving en allerhande administratieve verplichtingen. Een AiNB-lid staat hierin niet alleen: AiNB gelooft in het bundelen van de krachten en ijvert dagelijks voor het belang van de interieurarchitect in de bouwsector. AiNB wil met u een lange termijnrelatie uitbouwen en gaat voor een volledig engagement.
Agenda
MAISON&OBJET édition Janvier 2018
Le rendez-vous est pris : du 19 au 23 Janvier 2018, rejoignez la communauté MAISON&OBJET lors de la prochaine édition du salon qui se déroulera au Parc des Expositions de Paris Nord Villepinte.

Tickets gratuits pour les membres de l'AiNB
Gratis tickets voor AiNB-leden
---------------------
nieuws
Renforcement du Sécrétariat de l’AINB
Nous nous félicitons chaque jour d’accueillir de nouveaux membres au sein de l’AINB. Il est important pour nos membres de collaborer avec une équipe de qualité et disponible pour tous ses membres. Voilà pourquoi nous avons décidé d’élargir notre équipe au sein du secrétariat de l’AiNB. Notre nouvelle collaboratrice, Sonia Xambre, viendra renforcer l’équipe d’ Elke Stegen et mettra particulièrement l’accent sur la partie francophone. Elle a travaillé 13 ans en tant qu’assistante de direction dans une société de pneumatiques hollandaise. Elle a décidé de changer complétement d’horizons et de revenir à sa première passion, l’architecture d’intérieur »
CALL FOR CONTRIBUTIONS – Abstract Submission 15.1.2018
INTERIOR – INFERIOR – IN THEORY?
Contemporary Positions in Interior Design Theory International Conference, 17-18 May 2018, Berlin. The conference brings together interior design researchers and educators from different countries to discuss contemporary theoretical positions within/about the discipline.
agenda
Projectmarkt zorgt voor kansen op Intirio
Van 28 tot en met 31 januari 2018 vindt in Flanders Expo in Gent de twintigste editie van Intirio plaats, dé vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux – een niet te missen event voor de interieurprofessional. In 2018 ligt de focus sterk op de projectmarkt.

Gratis tickets voor AINB-leden
Tickets gratuits pour les membres de l'AiNB
 
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be.
Klik hier om uit te schrijven.