AiNB Nieuwsbrief Editie 20-12-2018
ainb Nieuwsbrief
---------------------
voordeel
Boek een voordelig wtcb-abonnement via het AiNB-lidmaatschap
Raadpleeg online de WTCB-publicaties en meer dan 1.000 NBN-normen.

De publicaties van het WTCB zijn een onmisbaar instrument voor architecten. AiNB heeft met het WTCB een samenwerkingsakkoord waarbij u als AiNB-lid kan intekenen op twee online WTCB-abonnementen aan een voordeeltarief.
Législation
Assurance résponsabilité civile avantageux pour les membres d'AiNB
En tant qu’architecte d’intérieur, membre de AiNB, vous pouvez profiter des conditions intéressantes de la police collective RC de AiNB , souscrite auprès de la SA Protect, par l’intermédiation exclusive de la SA Ides Ramboer

1. Une remise de plus de 31 % sur le taux de prime standard.
2. La franchise est réduite à moitié pour les membres de AiNB.
3. Une prime mimimum absolue réduite à 210 € (excl. Taxes et frais) au lieu de 350 € (excl. Taxes et frais)
4. Vous profitez gratuitement de l’assistance et du know how de la SA Ides Ramboer

Nederlandstalige versie : klik hier
Wetgeving
De pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) in 5 vragen
Tot 2018 konden zelfstandigen zonder vennootschap slechts beperkt een aanvullend pensioen opbouwen. Vanaf 30 juni 2018 kwam daar een optie bij: de pensioenovereenkomst voor zelfstandigen of de POZ. Dat is een aanvulling op het bestaande systeem van het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ), dat zowel voor zelfstandigen zonder vennootschap als voor bedrijfsleiders bestaat.
innovatie
Interieurprijs doet intrede op Belgian Building Awards
Op donderdag 21 februari 2019 worden de vernieuwde prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt op Batibouw. Dit evenement lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven. Nieuw in de prijzenlade is de New way of working-award, voor projecten die op originele wijze een kantooromgeving invullen. Inschrijven kan nog tot en met 31 december 2018.
News
“Hoe bedoel je, dit is geen print?!”
Iedereen blijft de vraag stellen en we kunnen het hen niet kwalijk nemen: de high-end MARBAR is een eye-catcher. Potier Stone heeft de grenzen van natuursteen verlegd door samen met architect Gerd Couckhuyt een mobiele bar in marmer te ontwikkelen.
News
SALON MAISON&OBJET PARIS DU 18 au 22 JANVIER 2018
Nouveaux parcours de visite, nouvelles expériences d’achat intuitives et audacieuses, itinéraires inspirants et surprenants, nouveaux lieux de partage…
LAISSEZ-VOUS SURPRENDRE !

Tickets gratuit pour les membres

Menig bedrijfsleider brak er al het hoofd over: het juridisch kluwen van het Belgische vennootschapsrecht. Al is de redding nabij. In 2019 krijgen de spelregels immers een grondige update. Minder juridische vormen, de bv als dé standaardvennootschap en een pak meer flexibiliteit vormen daarbij de drie pijlers.
News
intsite.be schiet uit de startblokken
intsite.be, de nieuwe portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector, is gelanceerd! Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de Belgische interieur- en designsector? Voeg dan zeker www.intsite.be toe aan jouw favorieten.

Wat architectura.be vandaag is voor de architecten, zal intsite.be zijn voor de interieurprofessionals. intsite.be zal enkel en alleen nieuws brengen dat relevant is voor de professionals uit de design- en interieursector. Projecten en producten. Ernstig en luchtig. Internationaal en dicht bij huis. Portretten en interviews. Awards en evenementen. Het nieuwsaanbod op intsite.be is ruim en wordt ondergebracht onder verschillende rubrieken.
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be.
Klik hier om uit te schrijven.