*|MC_PREVIEW_TEXT|*
ainb Nieuwsbrief
---------------------
agenda
Infosessie: VOICE of COLOUR
Kleur is voor iedereen belangrijk. Sommige kleuren zijn steeds aanwezig, andere zijn een trend. Kleuren kiezen is niet eenvoudig.

We laten Fabienne Bruyninckx, Material & Colour designer, aan het woord. Ze heeft een jarenlange ervaring in het creëren van kleurconcepten, kleurplannen en adviezen. Centraal in de presentatie staat de werking en de invloed van kleur op de mens en zijn omgeving. Hoe kan kleur het functioneren van de gebruikers in een gebouw beïnvloeden en verbeteren.

Fabienne Bruyninckx heeft met Sigma Coatings een nieuwe kleurenwaaier ontwikkeld om het kiezen en combineren van kleuren en kleurtinten eenvoudiger te maken voor een professioneel resultaat.
AiNB-voordeel
20 % korting voor 'Asbest. Niet wachten tot het stof gaat liggen.'
Dit boek wil richting geven bij alle mogelijke vragen die over asbest kunnen opduiken. Het is geschikt voor zowel professionelen als particulieren. Ook gaat het boek al in op vele recente wijzigingen, zoals de opstart van het asbestafbouwbeleid in Vlaanderen of de aanpassingen van het Asbestfonds. Log nu in op de website en ontdek de promocode waarmee je als AiNB-lid van 20% korting geniet.
nieuws
Oasis of colour and hope in Antwerp working-class district
Each week, more than a thousand young people visit the Urban Center in the Antwerp district ‘t Kiel. The building had been neglected for years. But now it is the beating heart of the working-class and multi-cultural district, thanks to the interior designers of Out Of Office. With a minimum budget they were able to turn the open space into an exceptionally dynamic and colourful whole.
Netwerkevent
zet jezelf in de kijker als ondernemer
Voor iedere ondernemer is het belangrijk zichtbaar te zijn. Je wil laten zien wie je bent als ondernemer, waar je voor staat en herkenning scheppen. Herkenning schept immers vertrouwen, en dat is waar jouw klanten, (potentiële) medewerkers en andere invloedrijke partners behoefte aan hebben. Een bewust merk geeft hen dat. Maar hoe doe je dat? Hoe breng je je verhaal over? Hoe zorg je voor herkenning en vertrouwen? Hoe draag je bij tot je merkbeleving? En hoe maak je je merk tastbaar en zichtbaar?
nieuws
Huis is bewoond, maar pleisterwerken voldoen niet
Pleisterwerken in een woning, geplaatst door een onderaannemer, voldoen niet. Herstellingswerken hebben niet het gewenste resultaat gehad. Ondertussen is de woning bewoond door de opdrachtgever en vallen de gebreken steeds meer op door het plaatsen van binnenschrijnwerk, verlichting, meubels,… De vraag stelt zich welke juridische stappen de opdrachtgever alsnog kan ondernemen tegen de hoofdaannemer (en zijn onderaannemer). Er is nog een beperkt openstaand bedrag.
nieuws
Aannemer wil volledige betaling vóór voorlopige oplevering
Kan een aannemer eisen dat het volledige aannemingsbedrag moet worden betaald om tot voorlopige oplevering te kunnen overgaan? Wij wensen een bedrag open te houden tot afwerking van alle zichtbare gebreken/opleveringspunten. De aannemer stelt echter dat de helft van de borgsom (= resterende helft na vrijgave eerste helft bij voorlopige oplevering) instaat voor uitvoering van deze opleveringspunten.
nieuws
Ontwerpwedstrijd U Design for real people daagt studenten uit
Ontwerp voor echte mensen en pas de principes van Universal Design toe. Dat is de opdracht in de wedstrijd U Design for real people voor studenten aan de Vlaamse ontwerpopleidingen architectuur, interieurarchitectuur en productdesign.
nieuws
Receive International Recognition for Your Design Project
You have until November 8 to apply to the IIDA Global Excellence Awards, which honor originality and excellence in the creation of international interior design and interior architecture projects. Up to 15 winners and 30 finalists will be recognized. Review the competition guidelines and learn more about deadlines and awards.
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar *|EMAIL|*.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be.
Klik hier om uit te schrijven.