*|MC_PREVIEW_TEXT|*
ainb Nieuwsbrief
---------------------
nieuws
100% zeker zijn van je bouwpartner? Check hem nu dankzij GraydonGo
Je stapt in een samenwerking voor een nieuw project? Fijn! Maar check altijd even met wie je in zee gaat. Dankzij GraydonGo kan je nu online bedrijfsrapporten aankopen, ook per stuk. En dankzij je AiNB-lidmaatschap geniet je van een fijne korting. Ontdek hier de promocode.
nieuws
7 tips om je sociale media te optimaliseren
1. Werk met een businessaccount
Met een businessaccount heb je toegang tot alle bezoekersstatistieken van je Instagram- en Facebookaccount. Je kan hier zeer waardevolle informatie over je volgers uit halen: wat zijn hun interesses, wanneer zijn ze online, waar komen ze vandaan, hoe oud zijn ze, zijn ze mannelijk of vrouwelijk, ... Kijk af en toe naar deze statistieken, want ze kunnen je verrassen. Als je goed weet wie je volgers zijn, kan je ook je targets aanpassen op leeftijd, interesses etc. Zo kan je makkelijker meer mensen bereiken.
agenda
Kom naar de kick-off en ga naar huis met een olifant!
Wie aanwezig is op de kick-off van 19 maart 2020 en dat jaar afstudeert als interieurarchitect of interieurvormgever, krijgt een gratis AiNB lidmaatschap tot 2021. En daar doet Vitra Partner Store Antwerpen nog een schepje bovenop. Want misschien win jij 19 maart wel deze grote zwarte Eames Elephant.
Schrijf snel in voor de kick-off (de plaatsen zijn beperkt)
Infosessie
Hoe een goed binnenmilieu creëren in drukbezette ruimten?
Een gezond gebouw staat of valt met de kwaliteit van het binnenmilieu. Bij een gezond binnenmilieu denken we spontaan aan een goed werkend en onderhouden ventilatiesysteem op maat van het gebouw en de bewoners. Maar ook akoestisch comfort, thermisch comfort, licht, buitenluchtkwaliteit, aanwezige inrichtings- en afwerkingsmaterialen hebben onder andere een invloed op het uiteindelijk welbehagen en functioneren van de gebruiker.
Innoverende producten en nieuwigheden.
Hier vind je ze terug.
nieuws
“Herbestemmen van kerken gaat traag, maar er is momenteel veel in beweging.”
In het regeerakkoord staat het aangestipt. Nog eens, merkt De Standaard fijntjes op. De Vlaamse regering gaat ­‘stimulerende maatregelen’ uitschrijven om parochiekerken te herbestemmen.
nieuws
Volgende Triënnale gaat met ‘TraumA’ op zoek naar duistere kantjes van Brugge
Triënnale Brugge pakt uit met het thema voor 2021: TraumA. Na twee succesvolle edities in 2015 en 2018 wordt de Belgische werelderfgoedstad opnieuw decor voor hedendaagse kunst en architectuur. Van mei tot september 2021 neemt een parcours met internationale installaties je mee naar plekken die laveren tussen droom en realiteit, tussen waan en werkelijkheid, meldt de organisatie op haar website.
nieuws
Maison de la Laïcité in Charleroi: even praktisch als poëtisch
RESERVOIR A gaf het Maison de la Laïcité in Charleroi een budgetvriendelijke make-over. Hun ingreep is even eenvoudig als efficiënt, even praktisch als poëtisch.
nieuws
Schrijf in voor de CONCEPT Award van HEALTH&CARE AWARDS
Op woensdag 22 april worden de HEALTH&CARE AWARDS uitgereikt. Ook u als (interieur)architect kan een dossier indienen! Het zorglandschap is sterk aan het evolueren. Ook op vlak van architectuur en inrichting wordt hier rekening mee gehouden. Nieuwbouw, renovaties, herinrichtingen of herdefiniëren van ruimtes (mits architecturale reden) komen voor de CONCEPT Award in aanmerking.
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar *|EMAIL|*.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be.
Klik hier om uit te schrijven.