*|MC_PREVIEW_TEXT|*
ainb Nieuwsbrief
---------------------
Nieuws
AINB PRESENTEERT LIVESPACE!
We nodigen u uit om de talenten van de interieurarchitectuur in België te ontdekken en kennis te maken met specialisten rond thema’s zoals materialen, verlichting, duurzaamheid, recycling, enz.

In de vorm van interviews op Instagramlive willen we unieke en gevarieerde ervaringen met u delen en verschillende facetten van dit complexe en fascinerende beroep aan bod laten komen.
---------------------
nieuws
BEREID MET DEZE SECTORSPECIFIEKE-GIDS JE HEROPSTART VOOR
Ondernemingsgids verplicht: voor een heropstart is elk architectenkantoor verplicht een ondernemingsgids te maken waarin je je preventieve maatregelen opsomt en in detail uitwerkt. Wij helpen je op weg met deze modelgids voor architecten en interieurarchitecten, compleet met stappenplan, risico-analyse en een beschrijving van de mogelijke preventieve maatregelen die je kan nemen.
nieuws
HET NIEUWE NORMAAL
We moeten leren leven met het coronavirus. Maar hoe heeft de pandemie de interieurarchitecten tot nog toe beïnvloed en wat is het "nieuwe normaal"?
---------------------
nieuws
MINISTER MUYLLE: “OOK WERKEN BINNENSHUIS BIJ PARTICULIEREN TOEGESTAAN”
De minister bevestigt expliciet dat werken binnenshuis bij particulieren terug mogen. Ze verwees daarbij ook naar het sectorakkoord. Daarin staat letterlijk “…verstaan we ook onder het binnenshuis werken, het kunnen doen van de nodige opmetingen en planbesprekingen in functie van offertes en werkplanning.” AiNB concludeert daaruit dat deze activiteiten ook voor interieurarchitecten terug toegelaten zijn, zij het onder voorwaarden, nl. het toepassen van preventieve maatregelen zoals social distancing of andere maatregelen waar dit niet mogelijk is. Een beschrijving van de mogelijke preventieve maatregelen staan in de sectorgids voor architecten en interieurarchitecten.
Nieuws
Compensatiepremie online aanvragen mogelijk sinds vandaag
Het online loket van VLAIO waar je de compensatiepremie kan aanvragen, is open sinds vandaag. Deze premie bedraagt 3.000 euro voor een zelfstandige in hoofdberoep.
Nieuws
OVERBRUGGINGSRECHT EN TIJDELIJKE WERKLOOSHEID: VERLENGD TOT MEI
De overheid vaardigde bijzondere voorwaarden uit m.b.t. het overbruggingsrecht en het aanvragen van tijdelijke werkloosheid voor de maanden maart en april. Deze maatregel wordt nu verder verlengd.
innovatie
ONTDEK ONZE NIEUWE MESSING PATINA KRAAN
De Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina zijn als een goede fles wijn. Of een handtas van het beste leer. Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En steeds meer van jou.
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar *|EMAIL|*.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be .
Klik hier om uit te schrijven.