innovatie

AGC lanceert Luxclear Protect

31 oktober 2018

Glastoepassingen in de badkamer zoals glazen douchecabines, douchewanden en badwanden, komen dagelijks in aanraking met water. Bij gebruik van standaard transparant glas ontstaat er na verloop van tijd een witte, permanente aanslag op het glasoppervlak. Deze witachtige verkleuring wordt veroorzaakt door corrosie.

Wanneer glascorrosie eenmaal ontstaat, is dit niet meer terug te draaien. Daarom is het belangrijk om beglazing in de badkamer tegen corrosie te beschermen, zodat glas zijn originele glans en transparantie behoudt. Daar zorgt Luxclear Protect van AGC voor!

Duurzaam coatings proces:

 

Waar andere beschermingsproducten pas na de productie van het glas op het glasoppervlak worden aangebracht, wordt tijdens de produktie van Luxclear de onzichtbare coating samengesmolten met het glas en het glasoppervlak door de coating permanent afgesloten.

Het glas blijft zijn hoge transparantie behouden en de bad- of doucheruimte ziet er proper en fris uit. Dag na dag, jaar na jaar. Sterker nog: AGC biedt zelfs 10 jaar garantie tegen corrosie.

 

Planibel Clearlite als Basisglas:

 

Luxclear Protect is leverbaar met een glasdikte van 6, 8 en 10 mm. AGC’s Planibel Clearlite – blank Float glas met optimale licht- en energieprestaties -  wordt als basisglas gebruikt voor de Luxclear Protect.

 

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij: AGC Glass Europe T + 32 2 409 30 00.  Of mail  naar glass.be@eu.agc.com