Nieuws

intsite.be schiet uit de startblokken

20 december 2018

intsite.be, de nieuwe portaalsite van en voor de Belgische interieur- en designsector, is gelanceerd! Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen binnen de Belgische interieur- en designsector? Voeg dan zeker www.intsite.be toe aan jouw favorieten.

 

Wat architectura.be vandaag is voor de architecten, zal intsite.be zijn voor de interieurprofessionals. intsite.be zal enkel en alleen nieuws brengen dat relevant is voor de professionals uit de design- en interieursector. Projecten en producten. Ernstig en luchtig. Internationaal en dicht bij huis. Portretten en interviews. Awards en evenementen. Het nieuwsaanbod op intsite.be is ruim en wordt ondergebracht onder verschillende rubrieken.

 

Social media

 

Uiteraard mag intsite.be niet ontbreken op social media. Foto’s, video’s, links, info,… via Facebook en Instagram blijf je nog beter, sneller en nauwer op de hoogte van de handel en wandel binnen de interieur- en designsector. Check www.intsite.be voor de links naar de social media-kanalen.

 

Maandelijkse nieuwsbrief

 

Iedere maand vertrekt er ook een intsite.be-nieuwsbrief, met de interessantste content verzameld. Door uitsluitend nieuws te brengen dat relevant is voor de interieur- en designprofessionals vormt intsite.be een ideaal platform voor bedrijven die online met deze doelgroep in contact willen komen.