innovatie

De nieuwe 'Lighting Bible' - een speciale editie voor het 30-jarig jubileum van Delta Light

18 april 2019

DELTA LIGHT, dé specialist in architecturale verlichting, viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. 30 jaar streven naar service en producten van topkwaliteit. 30 jaar groei, innovatie en transformatie van een lokale fabrikant naar het Delta Light van vandaag met een breed scala aan projecten over de hele wereld. Met meer dan 1100 pagina's gewijd aan nieuwe producten, technische innovaties en projectfoto’s, is de nieuwe catalogus een eerbetoon aan dit jubileum.

The Lighting Bible® is in 1997 voor het eerst gepubliceerd en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd; de catalogus combineert technische informatie en inspiratie, voor zowel professionals als eindklanten.

 

De Lighting Bible® geeft een overzicht van projecten gerealiseerd met Delta Light over de hele wereld: individuele of collectieve woonprojecten, hotels, kantoren, restaurants, showrooms en openbare gebouwen.

 Voor zijn dertigste jaar blijft Delta Light doen waar het goed in is: verrassen met nieuwe collecties, nieuwe vormen, nieuwe toepassingen en nieuwe technologieën.

 

"Door de jaren heen hebben we onszelf de missie gegeven om elk jaar terug te komen met nieuwe collecties. We bevinden ons in een zich ontwikkelende industrie. Nieuwe materialen en nieuwe technologieën stellen ons in staat de grenzen te verleggen en nieuwe verwachtingen en trends in architectuur en ontwerp dagen ons uit om innovatieve oplossingen te vinden. "Jan Ameloot.