innovatie

Quooker, de kraan die alles kan

5 augustus 2019

Met een Quooker in huis heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Nooit meer een pan of een waterkoker vullen met water en wachten tot het kookt. Maar gewoon binnen een seconde, kokend water tappen uit de kraan. En met de nieuwe Quooker CUBE geniet je in een handomdraai van een glas gekoeld bruisend of gefilterd water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een Quooker-kraan.  Zeven redenen om een Quooker-systeem aan te schaffen:

 

  1. Direct 100˚C kokend, koel bruisend en gefilterd water
  2. Veelzijdig gebruik
  3. 100% veilig
  4. Kosten-, water- en energiebesparend
  5. Optimale waterkwaliteit
  6. Ruimtebesparend
  7. Duurzaam

 

Duurzaam en veilig

 

Dankzij een perfecte isolatie is het verbruik slecht vijf cent per etmaal om voortdurende kokend water ter beschikking te hebben. Dit is minder dan de helft van de energie die door een warmwaterboiler of keukenboiler wordt gebruikt. Kijk op quooker.be/energie voor meer informatie.  En de Quooker CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk.

 

Verschillende modellen en finishes

 

De Quooker-kranen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en finishes. Zo is er voor ieder ontworpen interieur altijd een Quooker. Bekijk het gehele assortiment op Quooker.be