innovatie

Aristide lanceert nieuwe collectie meubelstoffen en tapijten.

11 september 2019

In september lanceert de Belgische editeur Aristide 4 nieuwe meubelstoffen en een nieuwe collectie tapijten. Zoals steeds wordt een goed evenwicht gezocht tussen design, inzetbaarheid en kwaliteit:
  • De collecties Kent en Lane zijn de eerste twee meubelstofcollecties met CRYPTON technologie. Deze stoffen zijn makkelijk afwasbaar, water- en olieafstotend, antibacterieel, urinebestendig en voldoen aan alle normen om in de zorgsector ingezet te worden (maar kunnen perfect ook voor een privaat huiselijke omgeving). Hiermee is Aristide de eerste editeur om deze technologie in Europa te introduceren. Ontdek het op de website

 

  • De Cactus collectie is een outdoor collectie die geweven wordt in België, met zowel een uni, als faux uni en dessin. Doordat deze op een linnenketting werd geweven, ziet deze er zeer vertrouwd uit en voelt deze aangenaam aan.

 

  • Bugsy is dan weer een high end katoen-wol collectie met twee kleurrijke dessins. Bovendien is deze stof van nature brandvertragend en dus perfect inzetbaar ook in horeca- en bureauprojecten.

 

De tapijt collectie leent twee dessins uit de stoffencollectie, zijnde de OPUNTIA (uit de Cactus collectie) in 3 kleuren en de Cohen (uit de Bugsy collectie) in 4 kleuren. De tapijten zijn steeds in 2 formaten van 200cm op 290cm en 280cm op 380cm te verkrijgen. Met een scherpe adviesverkoopprijs van 750€ (klein formaat) en 1375€ (groot formaat) zijn deze tapijten in alle opzichten ideaal voor al jouw projecten. Je vindt de catalogus hier:

Documenten
Aristide Carpets

11/09/2019 - PDF