innovatie

Nieuwe hedendaagse luxekleuren

Cosentino • 22 april 2020

Vernieuwing drijft de architectuur vooruit. Cosentino gebruikt de laatste trends om innovatieve producten te ontwikkelen. Met Dekton Rem, de Dekton Avant-Garde serie en 3 nieuwe Silestone kleuren, lanceert het bedrijf enkele hedendaagse luxekleuren.

Dekton - Rem

Dekton Rem, de nieuwste aanvulling in de Dekton Naturals collectie voegt de gekende kwaliteiten van de Dekton-reeks samen met een heldere marmerstijl. Bruine en grijze aders doorkruisen het frisse wit van de achtergrond. Enkele donkergouden accenten maken het totaalplaatje extra chique. Het design oogt helder, terwijl een zorgvuldige afwerking ervoor zorgt dat het er natuurlijk uitziet. Rem is gebaseerd op het bekende Lincoln Calacatta-marmer, maar kan rekenen op de stevigheid van de Dekton-reeks. Het is resistent tegen krassen, vlekken en UV-stralen. Dekton Rem kan daarom zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De Avant-Garde serie bestaat uit drie nieuwe, gedurfde kleuren: Dekton Laurent, Dekton Helena en Dekton Khalo.  Laurent gaat speels op zoek naar een goede balans tussen gouden aders en een diepzwarte achtergrond. De stijl is complex, maar juist die complexiteit maakt hem mooi en intrigerend om naar te kijken.

Helena maakt handig gebruik van witte en grijze tonen om een patroon te vormen dat aangenaam is voor het oog. Schoonheid en een opmerkelijke glans karakteriseren deze kleur. Helena komt zowel op de voor- als achtergrond tot haar recht.

Khalo haalt zijn inspiratie bij het graniet van Patagonië. Bruin, wit, verbleekt goud en zwarte accenten wisselen elkaar af in de levendige structuur. De gepolijste afwerking  vormt de finishing touch die het geheel karakter geeft.

Dekton Kitchen - Laurent

Dekton Bathroom - Helena

Dekton Kitchen - Khalo

Silestone Eternal lanceert  twee nieuwe kleuren. Eternal Noir, de geheimzinnige variant met zijn diepe zwart, en het zachte Silken Pearl, dat het oog streelt.

Eternal Noir is een elegante kleur die gezien wil worden. Het zwart is in al zijn eenvoud aantrekkelijk voor de ogen. Asymetrische, witte aders doorkruisen deze serene achtergrond en vormen het scherpe contrast dat de steen zijn charme verleent. De wisselwerking tussen het kalme zwart en spectaculaire wit maken Eternal Noir uniek.

Silken Pearl is zachtgekleurde, romige steen die stijlvol aangevuld wordt door witte beadering. Het geheel werkt rustgevend en heeft een natuurlijke uitstraling. Deze subtiele kleur laat genoeg ruimte om te combineren met andere stijlen.

Silestone Kitchen - Eternal Noir

Silestone Silken Pearl Kitchen

Silestone White Arabesque zou recht uit de natuur kunnen komen. De witgrijze achtergrond en donkergrijze patronen doen denken aan ongetemd wit marmer. White Arabesque vindt de balans tussen eigenzinnig en traditioneel. In combinatie met de geprezen kwaliteiten van Silestone, vormt het een unieke en betrouwbare kleur.

De recente uitbraak van COVID-19 bemoeilijkt de communicatie naar onze klanten toe. Om u toch op de hoogte te kunnen houden, ontwikkelden we de afgelopen maanden een nieuw professioneel platform. pro.cosentino.com bevat alle belangrijke bedrijfsinformatie en houdt u op de hoogte over onze producten.

 

Dit digitale platform is elke dag van de week beschikbaar. Hiermee kunnen wij u een doorlopende service bieden, zodat u uw projecten kan realiseren. Op deze website voor professionals kunt u ook enkele dagelijkse werkzaamheden uitvoeren:

 

  • Vraag stalen aan, download BIM bestanden en andere informatie.
  • Download case studies, inspirerende artikelen en de laatste trends.
  • Neem rechtstreeks contact op met uw project manager.

 

Login of registreer bij pro.cosentino.com om toegang te krijgen tot alle diensten van Cosentino.