innovatie

Met GROHE Blue Home haal je duurzaamheid in je keuken.

25 februari 2021

Voor GROHE is de beste verpakking van drinkbaar water nog steeds helemaal geen verpakking en dat bewijzen ze met hun GROHE Blue systeem. Daarmee brengen ze gefilterd kraanwater bij jou in de keuken en reduceren ze naast het zeulen met zware pakken water, ook de afvalberg tot een minimum. GROHE Blue Home combineert op een duurzame manier gemak en plezier. Daarnaast is het een echte blikvanger in elke keuken die intelligent watergenot nog eenvoudiger maakt.

Flessenwater? Dat is verleden tijd


Fris, gefilterd en zelfs bruisend mineraalwater tappen uit je keukenkraan? Met het compacte drinkwatersysteem van GROHE Blue Home kan dat met slechts 1 druk op de knop. Het is niet alleen comfortabel, deze kleine verandering heeft ook een grote impact op onze aardbol. En net daarom opteert GROHE 100% voor water uit de kraan. Door te kiezen voor het gefilterde kraanwater van GROHE Blue Home kan een gezin van vier personen jaarlijks tot wel 800 plastic flessen besparen. Dat is gigantisch veel als je weet dat er voor slechts 1 liter gebotteld water maar liefst  7 liter water nodig is. Met het Blue Home system reduceert GROHE naast het plastic afval dus ook de CO2-uitstoot die de productie van flessenwater met zich meebrengt.

 

Veelzijdigheid in vorm en functie

De slanke kranen zijn intuïtief te bedienen en verkrijgbaar in chrome en supersteel afwerking. Daarnaast zijn er drie uitloopvarianten die bij elke spoelbak of keuken passen. GROHE Blue Home staat voor het vergemakkelijken van het dagelijkse leven: met amper één druk op de knop verkrijg je plat, licht bruisend of bruisend water. Voor keukenliefhebbers laat deze kraan, met al z’n moderne functies, niets te wensen over!

 

GROHE Blue Home bekroond met awards
Met GROHE Blue Home belooft GROHE een mooi en betrouwbaar systeem dat in elke keuken gemakkelijk te installeren is. Dat het geen loze belofte is blijkt uit de 16 awards die ze daarmee reeds in de wacht sleepten. Zo won GROHE in 2020 de Duitse Sustainability Award in de categorie “Grote Bedrijven”. Dat is meteen Europa’s grootste award voor ecologische en sociale betrokkenheid. Daarnaast won hij in 2019 ook de award voor “Keuken van het jaar” én de “Golden Award – Best of the Best” in de categorie spoelbakken en keukeninrichtingen. Eerder in 2017 kaapte GROHE Blue Home ook de Red Dot Design Award.

 

GROHE BeLux