innovatie

Design express en Satelliet meubelen lanceren unieke vectorworksbibliotheek

15 maart 2021

Sinds kort vind je in je Vectorworks een nieuwe bibliotheek, de Satelliet Originals bibliotheek. Ze bevat meer dan 300 objecten waaronder kleurrijke barkrukken, unieke bijzettafels en comfortabele eetkamerstoelen. We verklappen je natuurlijk nog niet alles, het is veel te leuk om de bibliotheek zelf te ontdekken, maar zowel interieur-ontwerpers als -architecten zullen er volop van kunnen genieten.

Exclusief, origineel en premium quality

Het is de interieur- en exterieurspecialist Satelliet Meubelen die voorzag in de 329 objecten voor deze bibliotheek. Zij hechten al jaren veel belang aan de waarde ‘gastvrijheid beleven, voelen en ervan genieten’ en verwierven zo een toonaangevende plaats in de hospitalitybranche. Die waarde komt duidelijk terug in hun ontwerpen en bijgevolg in de objecten die ze creëerden voor deze Vectorworksbibliotheek.

 

"Ik hoop dat de diversiteit van ons aanbod inspirerend werkt voor de Vectorworks-gebruiker." CHRIS MONTIJN, Designer bij Satelliet Meubelen

 

Satelliet Originals - het nieuwe label van Satelliet Meubelen - wordt volledig in house ontworpen met… Vectorworks. De ontwerpers van Satelliet Meubelen zijn fan van de kwaliteit, snelheid en efficiëntie van Vectorworks en ontwerpen er constant in. Geen wonder dat ze ook voor Vectorworks kozen voor de ontwerpen binnen Satelliet Originals. Een label dat zich onderscheid door horecameubilair van premium quality te leveren met oog voor personalisatie. Open de bibliotheek en laat jezelf verrassen door de kwaliteit en de originaliteit van de objecten.

 

"Ik werk al heel lang met Vectorworks. Als na al die jaren opeens je eigen producten in de standaad bibliotheek staan, dan geeft dat een geweldig gevoel." CHRIS MONTIJN,  Designer bij Satelliet Meubelen

 

Dit is niet zomaar een Vectorworksbibliotheek

Wat er zo uniek is aan deze bibliotheek? Je vindt de 329 objecten in geen enkele andere software terug. Met andere woorden, volledige exclusiviteit. Bovendien blijft de bibliotheek altijd up-to-date! Concreet betekent dit dat naarmate Satelliet Meubelen nieuwe producten ontwerpt, die ook worden toegevoegd aan de Vectorworksbibliotheek. Resultaat: een bibliotheek die altijd nieuw, fris en uniek blijft.