Innovation

Cosentino C-TOP

7 september 2022

Cosentino verstevigt z’n leidersrol en ondersteunt met het C-TOP Design-platform professionals in interieurontwerp

Vast in een writer’s block, op zoek naar inspiratie of wil je je netwerk verder uitbouwen? Cosentino introduceert C-TOP Design-platform: de digitale ontmoetingsplaats voor interieurarchitecten, inspiratie, publicaties, exclusieve voordelen...

 

 

Een ruimte voor samenwerking

 

Het Spaanse Cosentino, nummer 1 in de productie en distributie van innovatieve en duurzame oppervlakken, wil niet zomaar een verkoper zijn, het merk wil ook een krachtig digitaal netwerk aanbieden. Daarom lanceert Cosentino het C-TOP Design-platform. Een on- en offline community die zowel een schat aan praktische informatie en tools bevat als een inspiratiebron is voor designprofessionals uit de architectuur- en designwereld. Met verschillende initiatieven en voordelen wil Cosentino jou ondersteunen in jouw creatieve proces.

 

C-TOP Design biedt een breed aanbod aan services: zichtbaarheid van jouw projecten (publicaties online en in vakbladen op internationaal niveau), realisaties in de kijker, beloningen en bonussen, hulp van deskundige ontwerpers, op maat gemaakte digitale diensten (zoals augmented reality)...

Exclusieve Cosentino-deals

 

Cosentino C-TOP Design bundelt ook alle technische informatie over Silestone, Dekton of Sensa by Cosentino, prijslijsten voor onder ander tegel- en badkamertoepassingen en geeft het merk ook de mogelijkheid om vormplaten te maken en monsters aan te vragen met een levering binnen 48 uur. Naast de digitale voordelen krijg je ook een Creative Box toegestuurd. Daarin vind je handige kleurstalen en voorbeelden van de nieuwste collectie en een inspiratieboek met realisaties waarin Cosentino-oppervlakken de hoofdrol spelen.

 

Schrijf je in

 

Cosentino wil aan iedere interieurprofessional ondersteuning kunnen bieden. Meld je aan voor C-Top Design en krijg toegang tot vele exclusieve diensten.

 

Surf naar pro.cosentino.com/c-top-register en ontdek het zelf!