AiNB Nieuwsbrief Editie Mei 2019
ainb Nieuwsbrief
---------------------
nieuws
Laat bouwers van morgen jouw (interieur)architectuur beleven.
Interieurarchitect? Trots op een gerealiseerde nieuwbouw of renovatie? Goed nieuws: tijdens de openhuizendag Mijn Thuis Op Maat maken toekomstige (ver)bouwers kennis met jouw stijl en aanpak… In je eigen project!

Een project inschrijven kan nog t.e.m. 31 mei. Daarna kun je nog t.e.m. 7 juni alle projectinfo opladen.
agenda
Rondetafelgesprek over de bureaustructuur van een interieur-architectenkantoor.
Wil je weten hoe andere interieurarchitecten archiveren, structureren en organiseren?
In dit rondetafelgesprek bespreken we de verschillende stappen en de planning van een dossier en hoe je het kunt structureren en archiveren. Wat en hoe moet er allemaal bewaard worden en hoe ga je tewerk?
Welke typedocumenten zorgen voor een goede opvolging en hoe bewaak je de tijd die je investeert in een project? Met welke programma’s, apps of tools werk je om dit allemaal te kunnen managen?
agenda
Interior Cycling Tour Gent
AINB en Bouwunie nodigen u uit op de tweede Interior Cycling Tour op vrijdagnamiddag 7 juni. Na het succes vorig jaar zijn we dit jaar te gast in Gent.

U krijgt de unieke kans om vier vernieuwende en creatieve interieurprojecten in de Gentse binnenstad te bezoeken per fiets. Het is een leuke manier om nieuwe producten te leren kennen en ondertussen netwerkt u met de andere interieurarchitecten, interieurbouwers, decorateurs en schilders.
nieuws
Showcase Interieurontwerp met Vectorworks
Meer flexibiliteit. Meer efficiëntie. Meer ontwerpplezier.
Ontdek de kracht van Vectorworks voor interieurontwerp in een gratis showcase op donderdag 6 juni in Mechelen. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt.
Op het programma:
Deel 1: Vectorworks voor architectuur en interieur
Deel 2: Hulpbronnen, rekenbladen, Renderworks, presenteren
nieuws
Ontwerp en win je eigen design stoel met #MyCapisco!
Laat je creatieve skills los op onze meest verkochte Scandinavische stoel en maak kans om je eigen creatie in huis te halen! Dat kan gemakkelijk en in een oogwenk met onze design tool op https://mycapisco.flokk.com.
kennis
Gezond bouwen: de impact van materialen op milieu en gezondheid
Frederik Fossé houdt al van in zijn studietijd rekening met de impact van materialen op het milieu en op onze gezondheid. Daarvoor volgt hij een aantal principes, die hij in 2014 ook toepaste in zijn eigen woning hartje Mechelen. Vorig jaar gingen de onderzoekers van VITO er langs om gedurende een week de binnenluchtkwaliteit te meten.
Klik hier voor de online versie van deze mail.

Deze mail is automatisch verstuurd naar %PERS_EMAIL%.
Voor alle vragen kan je bij ons terecht op secretariaat@ainb.be of op onze website www.ainb.be.
Klik hier om uit te schrijven.