ainb

AiNB Ledenvoordelen: de kortingscodes bij onze partners

18 octobre 2023

Samenwerken is de toekomst, levenslang leren een recept voor succes. Daarom kijken we graag naar andere partners die opleidingen en seminaries aanbieden die interessant zijn voor jou en voor de sector van interieurarchitecten.

In 2023 startte het AiNB enkele nieuwe samenwerkingen op met nieuwe partners die jou mooie kortingen aanbieden. Hieronder een overzicht van de nieuwe samenwerkingen en onze vaste partners.

Pixii / Passiefhuis-Platform


Pixii / Passiefhuis-Platform is al sinds 2002 de referentie in duurzaam, klimaatrobuust bouwen en wonen. Als neutrale wetenschappelijke instelling en ledenorganisatie nemen we vanuit de passiefbouwprincipes koolstofneutraliteit als uitgangspunt voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Koolstofneutraliteit is een kwantificeerbare leidraad, met solide wetenschappelijke fundamenten, die wereldwijd weerklank vindt in beleid, wetgeving en innovatieve industrieën.

 

AiNB ledenvoordeel: 10% korting op alle opleidingen

Kortingscode

 


Groen Licht Vlaanderen vzw


Groen Licht Vlaanderen vzw is een verlichtingscluster van meer dan 80 aangesloten organisaties. De vereniging is erkend door de Vlaamse Overheid als cluster rond integratieve en geconnecteerde verlichting.


“Onder het motto ‘Led’s connect’ werken we samen rond geconnecteerde en integratieve verlichting met focus op mens, milieu en klimaat”


Met de uitrol van led en de digitalisering van verlichting krijgt de volledige waardeketen verlichting kansen om niet enkel aandacht te hebben voor energie-efficiëntie en bijhorende terugverdientijden, maar tevens ook om de focus te leggen op beter lichtontwerp en optimaal visueel comfort. Bij uitbreiding kunnen voorschrijvers via binnenverlichting nu ook inspelen op het welzijn van de gebruikers. Via digitalisering en het connecteren van verlichting kan aldus een grote toegevoegde waarde en omzetstijging gerealiseerd worden.  De toepassingen en uitdagingen liggen op het vlak van:

  • De toenemende aandacht voor de verlichtingskwaliteit van de leef- en werkomgeving;
  • Het personaliseren van de verlichting aangepast aan het zichtvermogen, de leeftijd, het persoonlijke gemoed en de aard van de uit te oefenen activiteit van het individu;
  • Het gebruik van melanopische bijdrage van licht (o.a. MEDI)
  • De uitbreiding van de functionaliteit van een verlichtingstoestel via sensoren die het meten van temperatuur, aanwezigheid, daglicht, luchtkwaliteit, …mogelijk maakt
  • De uitbreiding van de functionaliteit van de complete verlichtingsinstallatie (communicatie, commissioning, …).

 

AiNB ledenvoordeel: 15% korting op alle opleidingen

 

 

Natura Mater

 

Natura Mater adviseert professionals bij de keuze, de aankoop en de toepassing van duurzame bouwmaterialen.

 

AiNB ledenvoordeel: 10€ korting op alle opleidingen

Kortingscode

 

 

Hilde Francq


Hilde Francq is een Belgische trend- en colorwatcher. Haar trendstudio Francq Colors helpt internationale klanten uit diverse sectoren door middel van trendonderzoek de juiste kleuren, materialen, texturen, patronen en vormen te bepalen voor hun producten. Daarnaast geeft Hilde trendlezingen in binnen- en buitenland.

 

AiNB ledenvoordeel: 10% korting op alle seminaries en workshops

Kortingscode

 

 

Flanders DC

 
Flanders DC is het Vlaamse design- en modecentrum en werkt aan sterk toekomstgericht ondernemerschap in de design- en modesector. Flanders DC ondersteunt de twee sectoren ook in hun rol van motor voor economische en maatschappelijke vooruitgang door ervoor te zorgen dat vanuit andere economische sectoren designers meer ingeschakeld worden als innovatiepartner.

 

AiNB ledenvoordeel: 10% korting op de Expertendag Interieurdesign

 


INTERDISCIPLINARY COLOUR ASSOCIATION BELGIUM


De Interdisciplinaire Kleurvereniging België (ICA-Belgium), opgericht in 2016, biedt een platform om interdisciplinair kleuronderzoek aan te moedigen en verspreidt kennis en studies rondom kleur. Dit om bij te dragen aan de ontwikkeling en uitdagingen op het gebied van wetenschap, kunst, design en industrie in relatie tot kleur. Dit doet ze door het organiseren van o.a. cursussen en Colour Talks. Leden van het AINB krijgen korting op betalende activiteiten van ICA-Belgium. Verder zijn de leden van harte uitgenodigd om de gratis, online, Colour Talks bij te wonen. Hiervoor nodigen we nationale en internationale sprekers uit, voorbije Colour Talks zijn te vinden op het YouTubekanaal of via de website.

 

AiNB ledenvoordeel: inschrijven aan ledentarief

 

 

SPACEBLOOM

 

Spacebloom is a platform that brings together resources, information, suppliers, and materials, all dedicated to helping you create spaces that are not only beautiful but also beneficial to our planet.  Spacebloom offers centralized resources ( a library of sustainable materials, suppliers, and knowledge ) and community engagement: Join a network of like-minded professionals who are leading the change in eco-friendly design.

 

AiNB advantage for members: 15% discount for 3 months of membership on all Spacebloom packages.

Discount code.

 

 

PLANOPLI

 

Planopli plant architectuurreizen en plisseert loggidsen waardoor een indrukwekkende waaier aan uitmuntende architectuurvoorbeelden uit de 20ste en 21ste eeuw op een hoger plan worden gebracht.

 

AiNB leden krijgen 150€ korting.

NAV


Netwerk Architecten Vlaanderen is een netwerkorganisatie voor architecten met ruim 2.000 aangesloten kantoren. Zij vertegenwoordigen samen meer dan 6.000 leden. Daarmee is NAV de meest representatieve organisatie voor architecten in Vlaanderen, Brussel en België. NAV beschikt over het meest uitgebreide opleidingsaanbod voor ontwerpers. Van gratis infosessies en werfbezoeken tot dieper gravende, kortlopende cursussen rond een specifiek thema, aangeboden door Vitruvius Academy.

 

AiNB ledenvoordeel: Leden kunnen inschrijven tegen dezelfde voorwaarden dan NAV leden

 

 

Protect

 
Protect is als gespecialiseerd verzekeraar de voortrekker in het ondersteunen en beschermen van meer dan 6500 architecten en andere bouwprofessionals, zowel in de Benelux als in Frankrijk. Onze studiedienst biedt je ook juridisch advies, we delen onze kennis via seminaries en nieuwsbrieven en er is ons privaat klantenluik.
Protect werkt ook met een uitgebreid netwerk van verzekeringsmakelaars zodat onze verzekerden zich volop aan hun creatieve kerntaak kunnen wijden.

Als interieurarchitect, lid van AiNB, kan u genieten van de interessante groepsvoorwaarden van de polis beroepsaansprakelijkheid door AiNB onderschreven bij de maatschappij N.V. Protect, via de exclusieve bemiddeling van N.V. Ides Ramboer.

 

AiNB ledenvoordeel: Een korting van meer dan 31 % op de standaard premievoet. Meer info klik hier

 

 

Buildwise

 
Buildwise is de nieuwe naam van het vroegere Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB), opgericht in 1959 door de bouwsector. Buildwise heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen bij hun dagelijkse taken. De praktijk staat daarbij voorop. Daarom zijn de Technische Comités, waarin vertegenwoordigers uit de bouwsector zetelen, cruciaal voor onze werking.

 

AiNB ledenvoordeel: 51,60 euro korting op een Buildwise abonnement. Wordt u eenmaal per jaar aangeboden eind januari.

Interesse in een opleiding? Vindt hier de kortingscode.

 

Welke partner moeten we volgens jou nog contacteren? Laat het ons weten…


Kijk in onze agenda welke activiteiten nu al aangekondigd zijn.