Infosessie

Expertendag: Interieurdesign

Inschrijven

Di 21 November 2023
gent
vooruit

Of je nu een zelfstandig interieurontwerper bent of deel uitmaakt van een bureau, je wordt ongetwijfeld geconfronteerd met unieke uitdagingen tijdens je designprojecten. Ontdek samen met ons een aantal antwoorden op uitdagingen van de toekomst. Zoals innovatieve oplossingen voor het verwerken van circulaire materialen, strategieën voor het ontwerpen van inclusieve interieurs of hoe je de juiste werknemers kan aantrekken. Bereid je voor om je deskundigheid op het gebied van interieurontwerp te vergroten met waardevolle inzichten van experts uit de branche en vakgenoten tijdens de 'Expertendag: Interieurdesign op 21 november, georganiseerd door Flanders DC in samenwerking met AiNB.

 

Deze dag draait rond een aantal thema's die van essentieel belang zijn voor de toekomst van interieurontwerp. Leer hoe duurzaamheid en esthetiek samenkomen in adembenemende en natuurvriendelijke ruimtes. Ontdek de kracht van inclusiviteit en empathie in onze design sessie over Stigma-vrij interieur. Leer hoe je naadloze en betekenisvolle ervaringen kunt creëren met Service design en hoe je toptalent kan aantrekken dankzij employer branding.

 

Dit event zal plaatsvinden bij Vooruit in Gent.

 

Concreet

Onze dag begint met een plenaire sessie gewijd aan duurzaamheid. Vervolgens krijg je de kans om in kleine groepen te praten met verschillende experts, elk met hun eigen specifieke onderwerp. Bij het inschrijven kun je aangeven welke experts je graag wilt ontmoeten, en als je liever een persoonlijk 1-op-1 gesprek hebt, staan we ook voor je klaar. We stellen een gepersonaliseerd schema op, en houden rekening met je voorkeuren, zodat je het meeste uit deze dag kunt halen. De inspirerende dag wordt afgesloten met een netwerkdrink, waar je nog meer kansen hebt om te verbinden en te netwerken.

Een ticket kost 120 euro (excl. btw) en is inclusief het plenaire gesprek, de groepsgesprekken en/of 1-op-1 gesprekken, de lunch, netwerkdrink en een Flanders DC jaarmagazine.

 

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor zowel opkomende als ervaren ontwerpers, ondernemers en bedrijven in de design- en interieurbranche, werkzaam voor hun eigen merk of voor klanten. We stellen een minimumvereiste van drie jaar actieve ervaring.

 

Programma

We werken nog volop aan het programma en delen binnenkort onze experten met jou. Maar je kan je al inschrijven zodat je een persoonlijke e-mail krijgt wanneer alle sprekers bekend zijn.

terug naar overzicht

Programma

09u45 / 17u00 *

Expertendag: Interieurdesign

Praktisch

Data & locatie

Di 21 November 2023: gent
vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23

Deelnameprijs

120 euro (excl. btw)
AiNB leden: vraag uw kortingcode van 10% via secretariaat@ainb.be


Inschrijven

Met de steun van:

DISCLAIMER
De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. AiNB kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event, met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging. De inschrijver erkent en aanvaardt dat AiNB tevens, teneinde financieel in staat te zijn om het event aan de gestelde voorwaarden aan te bieden, de inschrijvingsgegevens meedeelt aan de hierboven vermelde partners van het event ter promotie van hun producten of diensten naar de inschrijver en dit gedurende een periode van 6 maanden vanaf het event, tenzij de inschrijver zich hiertoe eerder tegen de partner verzet. Elke inschrijver heeft te allen tijd het recht de over hem gehouden persoonsgegevens in te zien en te verbeteren op de maatschappelijke zetel van AiNB, aan de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.