Lezing

Creative Ville: de inspiratie- en netwerkconferentie voor de hele creatieve sector

Vr 22 November 2019
Antwerpen
Handelsbeurs

Creative Ville is de grootste inspiratie en netwerkconferentie gericht naar de héle creatieve sector in België. Verwacht een line-up van internationale en lokale sprekers uit verschillende creatieve hoeken die komen vertellen over hun werk en carrière. Verruim je netwerk en beleef een uniek event samen met meer dan 700 creatieve professionals uit binnen- en buitenland. 

 

Op Creative Ville word je geïnspireerd met nieuwe ideeën en inzichten en leg je contacten over sectoren heen. Onder de sprekers zijn de Amerikaanse ontwerper Mike Monteiro, co-founder & design director van Mule Design,  Rolf Hay, co-founder & creative director van het Deense designmerk HAY, auteur Dimitri Verhulst en galeriste Sofie Van de Velde. Meer sprekers en programma-updates vind je op www.creativeville.be.


Deze editie van Creative Ville (22 Nov.) zal plaatsvinden in Antwerpen net na Fashion Talks (21 Nov.), de grootste mode-conferentie in de Benelux. Combi-tickets voor beide events zijn eveneens beschikbaar. Zowel Creative Ville als Fashion Talks worden georganiseerd door Flanders DC, het aanspreekpunt voor de creatieve sector in Vlaanderen.

 

AiNB-leden krijgen 10% korting. Vraag uw kortingcode via secretariaat@ainb.be

terug naar overzicht

Programma

10u00 / 18u00 *

Creative Ville 2019

Praktisch

Data & locatie

Vr 22 November 2019: Antwerpen
Handelsbeurs, Twaalfmaandenstraat, 2000 Antwerpen

Deelnameprijs

10% korting voor AINB-leden. Vraag uw promocode via secretariaat@ainb.be

DISCLAIMER
De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. AiNB kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event, met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging. De inschrijver erkent en aanvaardt dat AiNB tevens, teneinde financieel in staat te zijn om het event aan de gestelde voorwaarden aan te bieden, de inschrijvingsgegevens meedeelt aan de hierboven vermelde partners van het event ter promotie van hun producten of diensten naar de inschrijver en dit gedurende een periode van 6 maanden vanaf het event, tenzij de inschrijver zich hiertoe eerder tegen de partner verzet. Elke inschrijver heeft te allen tijd het recht de over hem gehouden persoonsgegevens in te zien en te verbeteren op de maatschappelijke zetel van AiNB, aan de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.