Evenement

Netwerkevent: zet jezelf in de kijker als ondernemer

Wo 20 November 2019
Gijzegem
Zaal Sint Rita, Sig vzw

Netwerkevenement in samenwerking met de Nationale Vereniging voor Beroepsfotografen

 

Voor iedere ondernemer is het belangrijk zichtbaar te zijn. Je wil laten zien wie je bent als ondernemer, waar je voor staat en herkenning scheppen. Herkenning schept immers vertrouwen, en dat is waar jouw klanten, (potentiële) medewerkers en andere invloedrijke partners behoefte aan hebben. Een bewust merk geeft hen dat. Maar hoe doe je dat? Hoe breng je je verhaal over? Hoe zorg je voor herkenning en vertrouwen?  Hoe draag je bij tot je merkbeleving? En hoe maak je je merk tastbaar en zichtbaar?

 

We leven in een beeldcultuur. Het leven verplaatst zich steeds meer naar de digitale wereld, een wereld waarin beeld net zo’n belangrijke rol spelen als tekst. Digitale marketing is in veel gevallen een belangrijk startpunt voor jou als ondernemer om nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen. Visuele content heeft veel invloed op hoe je een bericht ontvangt en vooral of je bericht gelezen zal worden! Goede beelden zorgen niet alleen voor jouw zichtbaarheid online en offline, maar ook voor een betere gebruikservaring, meer bezoeken aan je website of sociale media en dragen bij aan je merkidentiteit.

Sociale media creëren vele nieuwe opportuniteiten, maar ook nieuwe uitdagingen. Er is een overvloed aan platformen waarop je je bekend kan maken en er komen er steeds bij, maar hoe werken ze juist, welke content zet je er op en welke platformen passen het best bij jouw dienst, stijl en merk?  Leer digitale marketing en visuele content voor jou werken en meer omzet generen in deze praktische workshop. Ontdek het belang van een betrouwbare eerste indruk en deskundige uitstraling.

 

Zet jezelf als merk op de kaart en krijg meer naamsbekendheid dankzij je website en diverse sociale media kanalen. Krijg inzicht in het belang van visuele content en hoe je een goede mix maakt van zowel visuele beelden en tekst.

Tijdens dit event ontdek je wat sociale media en visuele content voor jou kan betekenen:

• Hoe bepaal ik een digitale marketingstrategie?
• Welke sociale mediakanalen gebruik ik best voor wat?
• Hoe haal ik meer uit sociale media?
• Welke quickwins vallen er te halen met enkele eenvoudige aanpassingen?
• Hoe breng ik mijn passie voor mijn werk over?
• Hoe raak ik een gevoelige snaar bij mijn doelgroepen?
• Hoe zorg ik voor herkenning en merkbeleving?
• Welke beelden werken het best?

 

PROGRAMMA
19u00-19u30      onthaal
19u30-20u30      workshop ‘Maak jezelf zichtbaar online met deze tips!’ door Lieven van de Velde
20u30-21u00      pauze
21u00-21u45      3 praktijkcases visual branding van Marc Wallican, Pieter Clicteur en Hilde Peetermans
21u45-23u00      netwerkmoment
Deze workshop is een must voor iedere ondernemer die gezien wil worden!

 

PRAKTISCH
DATUM: 20 November vanaf 19u00
LOCATIE: Zaal Sint Rita, Sig vzw – Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem (Aalst)
PRIJS: 25€ voor AiNB en Unizo leden en 45€ voor niet-leden (excl BTW)

terug naar overzicht

Programma

19u00 / 23u00 *

Netwerkevent: zet jezelf in de kijker als ondernemer

19u00-19u30 onthaal
19u30-20u30 workshop ‘Maak jezelf zichtbaar online met deze tips!’ door Lieven van de Velde
20u30-21u00 pauze
21u00-21u45 3 praktijkcases visual branding van Marc Wallican, Pieter Clicteur en Hilde Peetermans
21u45-23u00 netwerkmoment

Praktisch

Data & locatie

Wo 20 November 2019: Gijzegem
Zaal Sint Rita, Sig vzw, Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem (Aalst)

Tijdstip

19u

Deelnameprijs

Leden AiNB en Unizo: 25€ (excl BTW)
niet-leden: 45€ (excl BTW)

Met de steun van:

DISCLAIMER
De persoonsgegevens die naar aanleiding van het invullen van dit inschrijvingsformulier worden meegedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8/12/1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer. AiNB kan de gegevens van de inschrijver gebruiken in het kader van het event, met het oog op het evalueren en ontwikkelen van de dienstverlening en voor belangenbehartiging. De inschrijver erkent en aanvaardt dat AiNB tevens, teneinde financieel in staat te zijn om het event aan de gestelde voorwaarden aan te bieden, de inschrijvingsgegevens meedeelt aan de hierboven vermelde partners van het event ter promotie van hun producten of diensten naar de inschrijver en dit gedurende een periode van 6 maanden vanaf het event, tenzij de inschrijver zich hiertoe eerder tegen de partner verzet. Elke inschrijver heeft te allen tijd het recht de over hem gehouden persoonsgegevens in te zien en te verbeteren op de maatschappelijke zetel van AiNB, aan de Willebroekkaai 37 te 1000 Brussel.