Nieuws

Mauro Brigham nieuwe voorzitter van AiNB

19 oktober 2020

Inspireren, informeren, ondersteunen, verenigen, doen evolueren, tot zijn recht laten komen. Zó omschrijven we de rol van het AiNB.

Als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het AiNB streef ik naar een disruptieve, creatieve en doeltreffende werkdynamiek, gedragen door de leden van de raad en door de diverse partners en leden van de bouwsector.

 

Vlamingen, Walen, Duitsers … en de rest van de wereld in ónze handen!

De op één na meest kosmopolitische stad ter wereld ligt in België! Dit fantastische weetje vormt het mooiste bewijs van onze culturele en taalrijkdom, het unieke specifieke karakter van ons land. Dit bruisende potentieel waaruit constant ideeën opborrelen, heeft al vele designers en architecten tot ver buiten onze grenzen gebracht.

Het AiNB wordt gedragen door het vermogen van deze diversiteit en staat borg voor een nationale samenwerking die even intens als gecoördineerd is, en die de draagwijdte van zijn acties en zichtbaarheid versterkt.  

 

Centraal in een domein dat continu groeit

De interieurarchitectuur is een domein waar tal van actoren elkaar ontmoeten: interieurarchitecten en architecten, vastgoedontwikkelaars, privé- en overheidsinstanties, onderwijs, bouwbedrijven, fabrikanten van materialen en van meubilair, dienstverleners, …

Het AiNB heeft een unieke opportuniteit om zijn verenigende rol definitief te bevestigen, met zijn erkende stem als bruggenbouwer en baken van vertrouwen, waar uitwisseling van ideeën en knowhow prima gedijen. Samen bieden we het hoofd aan de uitdagingen inzake milieu, maatschappij en gedrag, en aan de constante evolutie van de conceptie- en constructietechnologie.

Mauro Brigham werd in 1977 geboren in Lissabon (Portugal), en emigreerde op zijn 15e naar Antwerpen (België). Hij behaalde het diploma interieurarchitectuur aan kunstenschool St-Lucas in Sint-Gillis (Brussel).

 

De medeoprichter van het creatieve agentschap ncbham is creatief directeur van een gepassioneerd multidisciplinair team van interieurarchitecten, architecten, grafisch designers, industrieel designers en 'Food'-experts.