Nieuws

VOLA fotowedstrijd 2022

15 juni 2022

Naar goede traditie organiseert VOLA ook dit jaar voor de achtste keer een fotowedstrijd. Bij elke editie zien we de kwaliteit van de ingestuurde beelden stijgen, wat ons doet uitkijken naar de nieuwe deelnemers aan deze editie.

De prachtige realisaties van zovele architecten en interieurarchitecten met het tijdloze VOLA kraanwerk krijgen op deze manier een verdiend podium. Wij nodigen u dan ook uit nieuwe foto’s van uw uitgevoerde projecten waarin VOLA werd toegepast te maken en in te zenden.
 

U stuurt maximum 5 foto’s door die u nog niet eerder inzond naar onderstaand e-mailadres. Vergeet uw coördinaten en die van de fotograaf niet te vermelden. De foto’s die geselecteerd worden voor de longlist worden met vermelding van de coördinaten getoond op de website. De mooiste foto’s worden ook getoond op de internationale Instagram pagina van VOLA Denmark.

 

De hoofdprijs is een trip naar Kopenhagen met een bezoek aan Room 606 in het Radisson Collection Royal Hotel. De tweede laureaat wint een volledig bestek ontworpen door Arne Jacobsen in 1957 voor datzelfde Radisson Hotel. De jury zal onder meer bestaan uit Thijs Demeulemeester - journalist bij Sabato/De Tijd – en Kaat Celis – Managing Director van De Donkere Kamer.

 

De laureaten van de wedstrijd zullen dit jaar bekend gemaakt worden tijdens een event in de VOLA Studio – Tour & Taxis Brussel.

 

Stuur uw foto’s naar volaphoto@vola.be.

 

Raadpleeg het wedstrijdreglement.