innovatie

Creëer een stijlvolle én onderhoudsvriendelijke badkamer met Silestone en Dekton

29 augustus 2023

De materialen die je in je badkamer gebruikt moeten mooi en onderhoudsvriendelijk zijn en tegen een stootje kunnen. Met Silestone en Dekton biedt Cosentino de perfecte keuze voor je badkamerproject. Denk hierbij aan een werkblad, wastafel, douchebak, vloer- en muurbekleding. Beide materialen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en zijn bestand tegen vocht, vlekken en krassen waardoor ze jarenlang mooi blijven.

Foto: Cosentino

Hoogwaardige materialen

Silestone is een hybride materiaal dat bestaat uit verschillende mineralen en gerecycleerde materialen. Het is een hygiënisch oppervlak dat naadloos en gemakkelijk te onderhouden is. Je hebt keuze uit unieke kleuren en texturen, zodat je een badkamer in jouw stijl kan creëren. Dekton is een ultracompacte steen met een porositeit van bijna nul. Dat maakt dat dit materiaal bestand is tegen vlekken, zuren, chemicaliën en dus zeer onderhoudsvriendelijk is. Bekijk hier alle beschikbare Dekton-kleuren.

Foto: Cosentino

Werkbladen

Een badkamerblad moet in de eerste plaats hygiënisch zijn. Silestone en Dekton zijn hoogwaardige oppervlakken voor badkamerwerkbladen die bestand zijn tegen vochtige omstandigheden en chemische middelen zodat je badkamerblad er als nieuw blijft uitzien. Dankzij de unieke kleuren kan je van je werkblad een echte blikvanger maken.

 

Wastafels

De wastafels van Cosentino kunnen naadloos in het werkblad geïntegreerd worden voor een hygiënisch resultaat. Wil je er net de aandacht op vestigen? Dan kunnen ze ook als waskom op het werkblad geplaatst worden. Bekijk hier alle wastafels.

 

Douchebakken

Cosentino biedt ook geavanceerde douchebakken op maat in verschillende Silestone-afwerkingen of in een uitvoering met Dekton Grip of Grip+ om te garanderen dat je niet uitglijdt. Je hebt keuze uit verschillende formaten, kleuren en ontwerpen zodat de douchebak perfect in jouw badkamer past.

 

Vloer- en wandbekleding

Dekton bestaat in verschillende formaten, vormen en diktes (0,8 cm voor binnen en 1,2 cm voor buiten) om te gebruiken als badkamervloer of wandbekleding. Met de grotere formaten (vanaf 106 x 71 cm; prijs vanaf 102 euro excl. btw en plaatsing) heb je een minimum aan voegen en creëer je een bijna naadloos geheel. De ontwerpmogelijkheden zijn zowaar eindeloos. Ideaal voor een onderhoudsvriendelijke douchewand!

 

Tip: bekijk deze realisaties voor meer badkamerinspiratie.

 

Vraag hier een gratis offerte aan.