innovatie

UNILIN HPL: waar stijl en kwaliteit elkaar ontmoeten

11 oktober 2023

Als pionier in de wereld van innovatieve houten panelen produceert Unilin zowel brute spaan- en MDF-platen als HPL en gemelamineerde platen. Unilin onderscheidt zich dankzij unieke ontwerpen, vernieuwende technologieën, en bovenal de vele inspanningen op het vlak van duurzaamheid.
De Unilin HPL (High Pressure Laminate) is hier een perfect voorbeeld van. De combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, onklopbare techniciteit en het voortreffelijk design maken van Unilin HPL het ultieme materiaal voor al je interieurafwerkingen. Heeft jouw project nood aan een sterke, kras- en stootbestendige en kleurvaste afwerking die daarnaast weinig onderhoud vereist? Dan vormt de HPL van Unilin Panels een uiterst praktische keuze voor een breed scala aan toepassingen en interieurs.

Perfect synchrone structuren

Ben je nieuwsgierig naar hoe je natuurlijke elementen kan doortrekken in je interieurs? Dat is namelijk dé troef van de 18 synchrone (SYNC) houtstructuren in de HPL-collectie van Unilin Panels. De structuur loopt perfect synchroon met de noten, knotten, lijnen en dieptes van echt hout, waardoor we een uitzonderlijk realistisch design en authentieke look & feel bekomen. Het resultaat is nauwelijks van echt hout te onderscheiden en vormt daardoor een van de meest verbluffende innovaties van de laatste jaren binnen de sector van interieurafwerkingen.

 

Verfijning tot in het kleinste detail

De Unilin HPL wordt in-house in België vervaardigd, waardoor het bedrijf de volledige controle over elk aspect van de productie behoudt, met als resultaat een kwaliteitsvol product met voortreffelijke technische prestaties en unieke designs. Hierdoor vormt de Unilin HPL een perfecte match met de HPL voor deuren, melamineplaten en kantenbanden uit het decoratieve gamma. Inderdaad, de HPL heeft alles in huis om elk interieur tot een harmonieuze ruimte om te toveren!

 

Alle info via de website

Toegewijd team van adviseurs

Nood aan advies, stalen of meer informatie over onze producten en hun toepassingen? Ons team staat voor je klaar om je met hun expertise te begeleiden in al je interieurprojecten in België en Nederland.

 

isabelle.terryn@unilin.com

 

Met Unilin HPL kent uw creativiteit geen grenzen

Van houtreproducties tot trendy decors in marmer- of betonlook en levendige unikleuren: het gamma biedt een waaier aan mogelijkheden. Als dat geen geweldig nieuws is voor al je interieurprojecten! Ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, supermarkten, woonzorgcentra of keukens voor privéwoningen – de HPL van Unilin Panels is het materiaal bij uitstek voor alle toepassingen die een smaakvolle én slijtvaste bekleding vereisen.  

 

Welkom in de wondere wereld van Unilin HPL.