Architectuur

ARC24 Interieur Award: zend jouw project in voor 12/04/24

27 maart 2024

Ook dit jaar reiken drie onafhankelijke vakjury’s de ARC Awards uit: de ARC24 Architectuur Award, de ARC24 Stedenbouw Award en de ARC24 Interieur Award. Naast dat elke award eigen criteria heeft, kijkt een de jury dit jaar hoeverre de projecten naast nuttig ook van culturele waarde zijn.

Inzenden voor deze awards kan vanaf 21 februari tot en met 12 april. Vervolgens maakt de redactie een longlist van zoveel mogelijk projecten waaruit de jury’s drie genomineerden selecteerden. Deze genomineerde projecten worden door de jury’s bezocht waarna ze besluiten wie de winnaars zijn.

ARC24 Interieur Award

 

Doel van de ARC24 Interieur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten, die ook toonaangevend zijn voor de interieurdiscipline. De jury zoekt naast een goed ontwerp, een project waarbij de gebruiker, techniek en esthetiek zich in balans tot elkaar verhouden, maar ook tot de architectuur en andere disciplines. Daarnaast onderscheidt het zich in materiaal- en energiegebruik. Om de interieursector te inspireren met duurzame alternatieven, vooruit te duwen en ingrepen te promoten. Bovendien kijkt de jury in 2024 speciaal naar de culturele waarde van de ingezonden interieurprojecten en kunnen tijdens het juryoverleg aanvullende criteria toevoegen. 

 

Jury

De jury van de ARC24 Interieur Award bestaat uit Ninke Happel (voorzitter), Marieke Korver, Tracy Metz, Mark Timo en Charlotte Thomas (secretaris). 

 

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met de secretaris van de jury via charlottethomas@vmnmedia.nl

 

Inzenden

Inzenden voor ARC24 Interieur Award kan hier

en tot en met 12 april 2024