Nieuws

Color Trend Seminar: Recap Milan

18 april 2024

Op 16 mei 2024 gidst Hilde Francq u door de interieur, lifestyle en mode trends voor herfst en winter 2025/2026. Hiernaast zal zij ook een levendige terugblik geven van de Milan Design Week die momenteel volop aan de gang is. Mis deze bron van inspiratie niet!

4 THEMA'S

 

ENDGAME

Maak je klaar voor het einde van de wereld zoals we die kennen. Kleed je in ‘prepare wear’, dompel je onder in een sombere esthetiek en ontdek de schoonheid van het duistere.

 
NEODRAMATIC

Jezelf zijn, je échte ik laten zien, daar werd de afgelopen jaren zodanig op gehamerd dat het stilaan verlossend aanvoelt om eens niét jezelf te zijn. Denk aan maskers, façades en een uitgesproken Victoriaanse vormentaal.

 

GAME ON

Hoe angstaanjagender de realiteit zich rondom ons voordoet, hoe aanlokkelijker de maakbare wereld van de gaming-industrie wordt, een alternatieve wereld die ook binnen de lifestyle ontzettend belangrijk zal blijken de komende jaren.

 

POSTHUMAN

Leggen we onze toekomst in de handen van de natuur of van de technologie? Laat ons de twee samenbrengen in een hoopvol thema dat science fiction met natuurkracht verzoent.

INFO & TICKETS