Nieuws

Designmerken slaan handen in elkaar voor ‘The Interior Club’

12 april 2018

Wat

Interior Club is een gloednieuw en inspirerend event voor elke designliefhebber, interieurarchitect of interieurprofessional. Merken Linteloo, Piet Boon, E15, Arclinea, JOV Design, Z-Parket, Dedar, Designers Guild & Brokis slaan de handen in elkaar om van 31 mei tot 4 juni op een unieke locatie nieuwigheden te tonen, inspirerende kruisbestuivingen te exposeren en een meer dan interessant lezingsprogramma met topsprekers uit de industrie naar voor te brengen zoals Sebastian Herkner en Koen Van Mechelen.


In een steeds veranderende wereld van online kopen en verkopen, zouden we bijna vergeten dat het ook eens fijn is om materialen en structuren van designmeubels en accessoires te zien en te voelen. Omdat minder en minder professionelen en consumenten te bereiken vallen via de gekende kanalen, vonden 9 gereputeerde designmerken dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Een inspirerend en informatief event waar originaliteit, kwaliteit en trends de rode draad vormen. Bedoeling is om een intiem gevoel te creëren, vandaar ook de benaming Interior Club. Het draait om de experience, maar ook om geïnspireerd te worden. En dat allemaal in een omgeving die van zichzelf al inspireert. Hierdoor blijft de club ver weg van het beursgevoel.

 

Wie

JOV Design

Z-Parket

Linteloo

Piet Boon

Dedar

Designers Guild

E15

Brokis

Arclinea

 

Waar

Parca Projects te Nazareth stelt zijn showroom open. De unieke designroute transformeert zich in 'eilanden' waar er innovatieve settings worden gecreëerd.

 

Wanneer

31/05 - 01/06 - 04/06 2018

 

Programma

Donderdag 31/05

Lezing professionals: Philipp Mainzer van E15 en Sjoerd Vroonland van Linteloo met welcome apero en wine tasting

 

Vrijdag 1/06

Lezing professionals: Koen Van Mechelen en Paolo Frigerio van Dedar

Lezing consument & professionals: Marc Merckx

Apero & wine tasting

 

Maandag 04/06

Lezing professionals: Tanja Sharp van Designers Guild en Sebastian Herkner van Linteloo

Lunch en sweets

 

Hoe deelnemen

Registreren kan op www.interiorclub.be. Op de website is ook het volledige programma met alle tijdstippen te bekijken. Volg het event en de brands op de voet op Instagram. See you there!