AiNB Syllabi

Verslag van rondetafelgesprek over marketing voor de interieurarchitect

Je kon niet aanwezig zijn op het rondetafelgesprek over marketing voor de interieurarchitect, maar je wil toch weten waar je nu best wel of niet op inzet? In dit verslag kom je te weten hoe andere interieurarchitecten het aanpakken en vind je enkele tips van social media specialist Tamara Waldmann.

VERSLAG VAN RONDETAFELGESPREK VAN 18/11/2021 OVER ERELONEN

Hoe bepaal je je prijs als interieurarchitect of -vormgever? Welke prijsstrategie of verdienmodel gebruik je best? Gebruik je ‘bracketing’ en ‘anchoring’? En wat met commissies en kortingen? Ontdek het hier!

Hoe duurzame materialen gebruiken zonder het jezelf moeilijk te maken? (VIDEO)

50% van de ecologische impact van een gebouw is gekoppeld aan de keuze van de materialen. Toch zijn duurzame materialen nog niet zo bekend bij professionals.

Wat zijn hun voor- en nadelen? Zijn ze betrouwbaar en geschikt voor alle projecten? Welke impact hebben ze op het budget? En hoe praat u erover met uw klanten?

Tijdens deze webinar kaart Natura Mater de meest gestelde vragen aan, om je te helpen de eerste stappen te zetten naar de architectuur van morgen.

AiNB ledenvoordeel: kortingscodes voor opleidingen

Lid van het AiNB? Ontdek de kortingen op opleidingen bij onze partners

Retail ... hoe ziet de nieuwe winkel er uit ?

Wat is in deze nieuwe trend de taak van een interieurarchitect of hoe kunnen wij in dit nieuwe gegeven een meerwaarde zijn?