innovatie

Denk in onbegrensde mogelijkheden met Rockfon Mono® Acoustic in elke kleur en vorm

6 juni 2024

Voor architecten die onbeperkte ontwerpvrijheid zoeken zonder in te boeten op akoestische prestaties biedt Rockfon Mono Acoustic de perfecte oplossing.

In de moderne architectuur staan innovatieve designoplossingen centraal die functionaliteit en esthetiek naadloos combineren. Rockfon, wereldwijd toonaangevend leverancier van akoestische oplossingen, introduceert de nieuwe generatie Rockfon Mono Acoustic – een monolithische plafond- en wandoplossing die geheel opnieuw ontwikkeld is om ontwerpmogelijkheden te herdefiniëren.

 

Geef ruimte aan creativiteit

 

De mogelijkheden voor creatieve expressie zijn eindeloos nu Rockfon Mono Acoustic verkrijgbaar is in elke kleur en vorm. Kies uit het samengestelde kleurenpalet van 33 Colours of Wellbeing, geïnspireerd op de natuur. Of creëer je eigen unieke uitstraling met een kleur op maat op basis van NCS.

 

Akoestische prestaties zonder compromissen

 

Met klasse A geluidsabsorptie en hoge brandveiligheid, ben je met Mono Acoustic verzekerd van een optimale akoestische omgeving en een veilig interieur.

Van nature duurzaam

 

Gemaakt van natuurlijk gesteente en Cradle to Cradle Certified® op Silver niveau, stelt Mono Acoustic duurzaamheid centraal zonder in te boeten op prestaties en levensduur. Hiermee sluit de akoestische oplossing perfect aan bij de moderne eisen voor design.

 

Frank Winters, Director of Monolithic Solutions bij Rockfon, licht toe: “Rockfon Mono Acoustic loopt voorop met een vernieuwend akoestisch design. Het weerspiegelt onze toewijding om innovaties van het hoogste niveau af te leveren. Met onze jarenlange ervaring in de markt, zetten we onze expertise in om producten te blijven verbeteren en de afgelopen vijf jaar hebben we besteed aan de herontwikkeling van Mono Acoustic vanaf de basis. Nu, met de introductie van personaliseerbare kleuren, bieden we nog meer flexibiliteit zodat Mono Acoustic niet alleen voldoet aan de verwachtingen en wensen van de klant, maar ze ook nog eens overtreft.”

 

Aan de slag

 

Zelf aan de slag gaan met Rockfon Mono Acoustic is eenvoudig. Bezoek de website van Rockfon voor meer informatie en maak vrijblijvend een afspraak. Het team van adviseurs staat klaar om ondersteuning te bieden.

 

Sixto Martín Martínez was als architect van Zooco Estudio betrokken bij het project van Restaurant La Maruca in Madrid. Hij zegt: "We wilden bij dit project een omgeving creëren waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen, dus het bestaande plafondsysteem moest verdwijnen. Mono Acoustic kon aan al onze eisen voldoen: de afwezigheid van naden, de mogelijkheid om voor een effen kleur te kiezen én een hoge akoestische absorptie.”   

 

Breng je architectonische ontwerpen vandaag nog naar een hoger niveau met Rockfon Mono Acoustic. Ontdek meer op rockfon.be/mono-acoustic en start met het creëren van innovatieve ruimtes die inspireren.

Documenten